Антена Wi-Fi Ubiquiti AF-5G30-S45-2pcs

Антена Wi-Fi Ubiquiti AF-5G30-S45-2pcs (U0835119)
Виробник: Ubiquiti
Артикул: AF-5G30-S45-2pcs
Наявність: є на складі
12548 грн.

Опис товару

Для організації високоякісного каналу передачі бездротового зв'язку-на високу швидкість, з впевненим з'єднанням і на максимальному діапазоні, антена AF-5G30-S45 допоможе. Як і інші антени Ubiquiti, вона значно розширює можливості операторів, що проектують канали бездротового зв'язку.

AF-5G30-S45 оснащений параболічним відбивачем діаметром 650 мм. Працюючи з операторською станцією Airfiber 5x, антена концентрує радіосигнал, утворюючи вузький промінь, тим самим забезпечуючи коефіцієнт ампліфікації 30 дБ. Безперебійне прийняття та передача великих пакетів даних також досягається через переміщений кут поляризації (нахил 45°).

Для встановлення точки доступу AF 5X на корпусі AF-5G30-S45 надається оригінальна платформа, яка полегшує установки для встановлення. Інструменти не потрібні - захист від металу, розташований на задній частині тарілки, видаляється, а кріплення, розташовані під ним, легко знімаються руками.

Вологий клімат не впливає на продуктивність утвореного каналу зв'язку. Усі металеві елементи антени захищені спеціальним покриттям, виготовленим за допомогою фірмової технології.

Характеристики

Спрямованість спрямована
Частота 5.1 - 5.9 ГГц
Виробник Ubiquiti
Коефіцієнт посилення 30 dBi
Варіант установки зовнішній
Поляризація вертикальна, горизонтальна
Тип коннектора RP-SMA
Колір білий
Країна виробництва Китай

Відгуки

Додайте свій відгук
Ваше ім'я: *
Відгук: *
Немає відгуків